Hívja a 0-24 vészhelyzeti vonalunkat! +36 (70) 678 00 24

BAXI Cirkó javítás

BAXI cirkó bojlerek és gázkészülékek kifejezetten hatékony működésüknek köszönhetően a legtöbb háztartásba ideálisak. Megfizethető áruk, kis méretük és könnyű használatuk miatt sokan keresik ezt márkát. Garanciájuk, melyet a beépítéstől kell számítani 2 és 5 év között mozog.
A gyártó büszke arra, hogy minden bojlert és vízmelegítőt tesztnek vetnek alá, mielőtt az elhagyná a gyárat, tehát a kereskedelmi forgalomba nem kerülhet hibás példány. BAXI bojlereket több méretben, kiszerelésben és térfogatban is lehet kapni, így biztosan megtalálja majd az Önhoz legjobban illő darabot.

BAXI cirkó működése

A cirkó fűtésrendszerek többnyire vezetékes gázzal szerelve felelnek a lakásunkban a fűtésért és a meleg vízzel történő megfelelő ellátásért. Kirívó esetekben a cirkókat is át lehet szerelni PB gázzal való működésre, de a kényelmetlen csere miatt egyre ritkábbak. A cirkó kazánok a rajtuk áthaladó vizet melegítik fel, és ezt elvezetve a víz saját nyomása által fűtik a lakásunk radiátorait. A cirkó szabályozható hőmérsékletűre melegítik a vizet, de szükségük van valamennyi időre, amíg a rendszer átmelegszik, és ténylegesen meleg vizet ad.

A cirkóknak is két típusa van, nyílt égésterű és zárt égésterű. A nyílt égésterű azt jelenti, hogy az égéshez a helyiség levegőjéből nyeri az oxigént, míg a zárt azt, hogy dupla csöves kéményrendszeren keresztül nyeri a levegőt, illetve távolítja el azt. A zárt rendszerek annyiban előnyösebbek, hogy a meghibásodásuk esetén a gáz nem kerül kapcsolatba velünk, viszont a kémény kialakítása további költségeket jelent a kiépítéskor.

Hívjon minket bizalommal! Segítünk!

BAXI Cirkófűtés karbantartása

Az újabb cirkó fűtésrendszerek - legyenek nyílt vagy zárt égésterűek - biztonságosak és megbízhatóak, de rendszeres karbantartást és tisztítást igényelnek. Egy megfelelően beszerelt cirkó akár évtizedekig is képes működni. Javasoljuk, hogy rendszeresen, legalább évente egyszer, ellenőriztessék őket.

Érdemes legalább évente elvégeztetni cirkó fűtésrendszerek karbantartását, hiszen a meghibásodásuk komoly bonyodalmakat okozhat - nem lesz fűtés, meleg víz.

A szakszerűen kiépített és rendszeresen ellenőrzött cirkók nem csak biztonságosak, de az évenkénti karbantartás - érdemes a fűtési szezon előtt 1-2 hónappal, mert akkor rugalmasabb időpontokat tudnak egyeztetni - és tisztítás a berendezések élettartamát is jelentősen megnöveli.

BAXI Cirkók javítása

Mit tegyünk, ha a cirkó fűtésünk elromlik? Legyen bármilyen BAXI gázkészülék, nagyon fontos, hogy csak megbízható, hozzáértő szakemberekre bízzuk a javításukat. A nem megfelelően beállított gázeszközök, akár vezetékes vagy PB gázzal üzemelnek, tűz- és robbanásveszélyesek! Amennyiben zárt rendszerű kazánja van, csak kellemetlenséggel kell megbirkóznia, azonban a nyílt égésterű kazán esetén azonban a szivárgó gázok mérgezést, a nem megfelelő beállításnak köszönhető túlzott mértékű égéstermék szénmonoxid mérgezést idézhet elő. Kérjük, hogy a saját érdekében forduljon szakemberekhez!

Csere esetén a legjobb választás az, ha egy tervezőre, vagy egy megbízható fűtésszerelőre bízzuk a hőszükséglet-számítást, főleg akkor, ha a korábbi készülékünkkel nem voltunk megelégedve, ugyanis ez a fázis gyakran elmarad, pedig a legtöbb esetben nem a fűtés, hanem a vízmelegítés igényli a több energiát.

Az energiatakarékosság vagy szabályozhatóság mellett több funkció is elérhető, ha új cirkót szereltetünk be. Külső hőmérséklet érzékelő, távirányítók, rengeteg különféle megoldással próbálják egyszerűsíteni a kazánok használatát. Mielőtt azonban 100-500 ezer forintot költene a lakására, azt javasoljuk, kérje hozzáértő szakemberek véleményét.

  • Gázkészülékek javítása, cseréje, üzembe helyezése
  • Termékek rendelése és szállítása
  • Eendszerek bevezetése, beüzemelése
  • Fűtőkazánok esetleges szivárgásainak javítása,
  • Kazánok tömítési hibáinak megszűntetése
  • Gázkészülékek rendszeres karbantartása, radiátorok légtelenítése

Minőség és garancia

Egy BAXI cirkó javítása során a legnehezebb feladatok közé tartozik az, hogy gördülékenyen, szervezetten menjen a munka, ne kelljen eszközökért szaladgálni, hogy a szükséges anyagok, cserealkatrészek rendelkezésre álljanak, és a határidők és a minőségi követelmények megfelelően be legyenek tartva. Ezekben a feladatokban mi kivétel nélkül remekelünk, legyen szó a leghétköznapibb tisztításról, vagy bonyolult, minden részletre kiterjedő teljes ellenőrzésről vagy a rendszer cseréjéről. Önnek csak alá kell írnia a papírokat, majd megvárni, hogy a feladatunkat elvégezzük. Szerintünk a jó munka megköveteli azt, hogy a gyakorlatias szakemberek munka teljes folyamatában együtt dolgozzanak, elősegítve a másik munkáját.

Üzleti etikánk Önnel szembeni hatékonyságon, együttműködésen, és tiszteleten alapul, vagyis a vállalt határidőre, a megadott költségkereten belül történő kivitelezéssel fogjuk a legjobbat nyújtani Önnek. A magasan képzett, megbízható alkalmazottjaink, munkatársaink foglalkoztatási biztonsága, megelégedettsége, munkahelyi közérzete és a munkavédelmi előírások betartása, mind-mind garancia a hatékonyságunkra és a piacképes árainkra.

Árajánlatunkért hívjon minket telefonon! Éjjel-nappal.

Hívjon minket a NONSTOP vonalunkon!

+36 (70) 678 00 24

Vagy kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.